Onderdeel van de Van Hoof Groep

Samen met HMF Nederland en NIMA Speciaalwerk vormt Van Eijk Transmissie de Van Hoof Groep. De Van Hoof Groep levert krachtige totaaloplossingen op het gebied van fijnmechanische (aandrijf)componenten en constructieve en esthetische plaatbewerking door samenwerking tussen de zelfstandig opererende dochterbedrijven te zoeken.

Dit unieke samenwerkingsverband levert onze klanten een groot aantal voordelen op:
- Werken vanuit één aanspreekpunt
- Gemak van alles onder één dak
- Inzicht in verantwoordelijkheden
- Snel en flexibel produceren

One stop shopping
Als toeleverancier in mechanische aandrijfcomponenten in het breedste zin van het woord, werkt Van Eijk Transmissie steeds meer samen met haar zusterbedrijven HMF Nederland en NIMA Speciaalwerk. Zo leveren we niet alleen het belangrijke one stop shopping-concept, maar kunnen we ook essentiële kennis, ervaringen en technologieën onderling uitwisselen én verbeteren. Zo bedient Van Eijk Transmissie niet alleen haar eigen klanten, maar steeds vaker ook de opdrachtgevers die tevens bij HMF Nederland en NIMA Speciaalwerk hun orders hebben aanbesteed.

Samenstelling van specialisten
Het bijzondere van onze samenstelling van specialisten is dat we ongekend veel mogelijkheden kunnen realiseren. Zo versterken we elkaar om tot het beste resultaat voor u als opdrachtgever te komen. Dit doen we met oog voor:

- Samenwerking
- Transparantie
- Nauwkeurigheid

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vandaag nog contact met Van Eijk Transmissie op voor een vrijblijvende afspraak.