Je bent hier: Home > Over Van Eijk > Bedrijfsprofiel

BEDRIJFSPROFIEL

Van Eijk Transmissie onderscheidt zich op het gebied van technisch hoogwaardige aandrijfcomponenten, binnen de mechanische en fijnmechanische sector. Een vanzelfsprekendheid voor bedrijven in de metaalbewerkingssector zijn cijfers, meetbare gegevens en data. Minstens zo belangrijk is werken op vertrouwen, saamhorigheid en voorop blijven lopen in technieken.

Optimale kwaliteit
Van Eijk Transmissie streeft bij alle opdrachten naar optimale kwaliteit, in samenwerking én resultaat. Deze constante kwaliteit wordt mede gegarandeerd door het gebruik van moderne meet- en controlesystemen. De interne kwaliteitsafdeling voert vanzelfsprekend ook eindcontroles uit, waarmee het kwaliteitswaarborgsysteem gecompleteerd wordt. Het ISO-9002 certificaat biedt nog eens een extra zekerheid voor de door Van Eijk Transmissie nagestreefde topkwaliteit.

Interessante gesprekspartner
De optimale kwaliteit, gekoppeld aan een grote mate van flexibiliteit en een groot technisch vermogen, maken Van Eijk Transmissie tot een interessante gesprekspartner voor ieder bedrijf dat behoefte heeft aan hoogwaardige aandrijfcomponenten.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vandaag nog contact met Van Eijk Transmissie op voor een vrijblijvende afspraak.